Warning: Undefined variable $varStyrelsen in /customers/0/b/8/brorson.info/httpd.www/affe/function/infofunction.php on line 22 Warning: Undefined variable $varAdmin in /customers/0/b/8/brorson.info/httpd.www/affe/function/infofunction.php on line 32 Warning: Undefined variable $varLankar in /customers/0/b/8/brorson.info/httpd.www/affe/function/infofunction.php on line 42 Warning: Undefined variable $varOmSidan in /customers/0/b/8/brorson.info/httpd.www/affe/function/infofunction.php on line 52 AFFE - akademiska fotoföreningen exponerarna // högskolan i kalmar
Till startsida

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Om Affe

.brygga
av Anders Olander 2004

Hos oss finner du alla, från den glada nybörjaren till den inbitna amatören. Du behöver alltså inte vara duktig fotograf för att bli medlem, alla är välkomna till oss för lite avkoppling från studierna eller för ett aktivt skapande i mörkrummet.

För endast en hundralapp per år får du ta del av alla de fördelar som ditt medlemskap i AFFE medför: Ett komplett mörkrum, förmånliga priser på film och fotopapper, även tillgång till både kamera och studioutrustning.

En träff varje månad för information om kommande aktiviteter, då vi även tittar på bilder av alla de slag över en fika, och röstar fram Månadens Bild. Vi ordnar med kurser och tar hit gästföreläsare som talar om sin syn på fotograferandet, då får vi chansen att visa våra egna bilder och ta lärdom av deras tips och råd. Ett par gånger per läsår åker vi på utflykter för ha det trevligt tillsammans och plåta järnet.

AFFE - Akademiska FotoFöreningenExponerarna - affe@karen.hik.se